În Groșii Țibleșului se organizează procesiunea „Prin cruce spre lumină” - 14 minute în urmă
ACS Athletic Tg. Lăpuș, două zile de activități atletice și rezultate notabile - 58 minute în urmă
Copiii din Seini au participat la o vânătoare de ouă de Paști - 1 oră în urmă
Artistul Mircea Bochiș vernisează în Cluj-Napoca expoziția „Piese de identitate” - 4 ore în urmă
143 de tineri din toate colțurile țării, dar și din Republica Moldova s-au înscris la Concursul de Eseu Filosofic „Emil Cioran” - 4 ore în urmă
Auchan deschide un nou hipermarket cu prețuri care scad pe măsură ce pui în coș - 5 ore în urmă
Cum vrea George Simion să deschidă ușa în Republica Moldova - 6 ore în urmă
România prinsă între datorii și indecizie - 6 ore în urmă
Câți bani poți câștiga dacă aluneci într-un bar? - 6 ore în urmă
Tinerii ATOCEM contribuie la pictarea Catedralei Episcopale Baia Mare printr-un atelier de încondeiat ouă - 8 ore în urmă
Cultură și la altitudine: La Refugiul „La Cărți ” din Parcul Național Munții Rodnei a fost amenajată o mică bibliotecă (GALERIE FOTO)
Iubitorii de drumeții montane se vor putea bucura de acum înainte nu doar de peisajele superbe, ci și de o lectură la altitudine.
Mai exact, dacă urcați în Munții Rodnei puteți poposi la Refugiul ”La Cărți”, unde, recent, a fost amenajată o mică bibliotecă. Aceasta conține peste 70 de reviste, ghiduri, volume de poezie, beletristică și hărți.
„Avem bucuria de a vă anunța că din 3 octombrie 2020 la Refugiul „La Cărți” din Parcul Național Munții Rodnei veți putea citi o carte. Acest lucru este posibil prin Proiectul ‘EduCaB în Munți’, prin grija partenerilor noștri: România EduCaB, care este inițiatorul și organizatorul, precum și Centrul de Informare Turistică Borța, Decât o Revistă, Național Geographic România Descoperă Himalaya, Salvamont Borșa, Hai Pe Munte Iași ,TerraMont și Mihai Lupu, cărora le mulțumim pentru sprijin!”, precizează Administrația Parcului Național Munții Rodnei.
Locuri pentru citit ‘EduCaB în Munți’ sunt amenajate și la cabanele Negoiu (Făgăraș), Mălăiești (Bucegi), Cuca (Iezer-Păpușa), Dochia (Ceahlău), Piatra Singuratică (Hășmașu Mare) și Gențiana (Retezat).
L.C.H.