S-a stins din viață filosoful maramureșean Aurel Ion Brumaru - 2 ore în urmă
Cursuri de planorism și parașutism la Aeroclubul Baia Mare - 3 ore în urmă
„Magia culorilor”: Cercul de pictură din Vișeu de Sus a organizat un eveniment deosebit pentru a marca cei 8 ani de la înființare - 4 ore în urmă
În timp ce se afla în timpul liber, un polițist al Penitenciarului Baia Mare a prins un hoț - 5 ore în urmă
„Joc în Sat” la Căminul Cultural Văleni - 16 ore în urmă
Mâncăruri aruncate la tomberoane după sărbători - 16 ore în urmă
Biserica prăznuiește pe 6 ianuarie, Botezul Domnului sau Boboteaza - 18 ore în urmă
Aghiasma de la Bobotează se poate consuma dimineața, pe stomacul gol, timp de opt zile - în urmă
„Jocul Onceștenilor” ajunge la ediția 58; Muzica și voia bună va fi asigurată de artiști de renume - în urmă
Eveniment special organizat de CJCPCT Maramureș de „Ziua Culturii Naționale” - 1 zi în urmă
Roxana Blenche, finalista Chefi la cuțite, și-a început cariera de bucătar în Baia Mare. Vezi mărturisirile lui Blenchef (VIDEO)
Sezonul 8 „Chefi la cuțite” și-a desemnat marele câștigător miercuri, 16 decembrie. A câștigat Ionuț Belei, însă bătălia finală s-a dat între acesta și Roxana Blenche, respectiv Maria Șandru. Roxana a fost singura finalistă a lui Florin Dumitrescu, cea în care acesta și-a pus toate speranțele, mai ales că nu a mai avut de doi ani un om în ultimul act al competiției culinare, a notat click.ro.
Roxana Blenche a venit cu gândul să câștige sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Încă de la preselecții, ea a spus că vrea să fie prima femeie care câștigă titlul în emisiunea culinară de la Antena 1, conform sursei citate.
În vârstă de 27 de ani, ea a povestit și prima ei legătură cu gătitul. Dorind să-și surprinsă părinții, când era mică, Roxana s-a gătit să le facă niște cartofi prăjiți, însă aproape a dat foc la bucătărie. Acum, tânăra își câștigă existența tocmai ca bucătar. A început în Baia Mare, alături de chef Michael Pascale, căștigătorul Hell’s Kitchen România, apoi a mers în Brașov, iar la 23 de ani a ajuns chef. La momentul apariției la „Chefi la cuțite” lucra deja în București alături de chef Cezar Munteanu, cel care îi este și mentor. Dacă nu ar fi lucrat în domeniul culinar, ar fi fost inginer zootehnist.
„Titlul este cel mai important, ar fi cea mai mare realizare a mea. Nu am venit pentru premiu, ci pentru titlu”, a spus Roxana la preselecții, unde s-a prezentat cu un preparat din piept de rață. „A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist. Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas”, a povestit Roxana.
Sursa – click.ro