Artistul Paul Surugiu (Fuego) va concerta la începutul primăverii, la Baia Mare - 10 ore în urmă
Activitate a elevilor Liceului „Emil Racoviță,” dedicată marelui poet Mihai Eminescu - 10 ore în urmă
O nouă acțiune de căutare-salvare a Salvamont Maramureș - 11 ore în urmă
Programul Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul pentru duminică, 12 ianuarie - 11 ore în urmă
Cuvântul „MULȚUMESC” este sărbătorit pe tot globul, la data de 11 ianuarie - 12 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Liniștea care construiește încredere - 15 ore în urmă
În Ruscova se organizează „An Nou pe rit vechi” - 17 ore în urmă
În Târgu Lăpuș se va construi o creșă - 17 ore în urmă
Cum va fi marcată Ziua Culturii Naționale la Facultatea de Litere din Baia Mare - 17 ore în urmă
Artistul Florin Ștefan va susține un recital deosebit de nai la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» - 17 ore în urmă
„Educație la Înălțime”: O învățătoare din Baia Mare își mută catedra în una dintre cele mai frumoase biserici fortificate din România – cetatea Biertan
Profesorii Ioana Hochia, învățătoare la Colegiul de Arte din Baia Mare, și Daniel Ioan Barbu, profesor de istorie la Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, își mută catedra în una dintre cele mai frumoase biserici fortificate din România, monument UNESCO – cetatea Biertan (județul Sibiu).
Noua lecție „Educație la Înălțime” are loc, vineri, 21 octombrie, de la ora 10.00, și le va dezvălui elevilor din țară și Republica Moldova istoria unei comunități cu puternice influențe în Transilvania, cea a sașilor.
În cadrul lecției – care va fi transmisă pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii mai multor școli vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii de pe teren și cu invitații lor.
„Lecția va cuprinde zboruri cu drona deasupra satului și bisericii fortificate Biertan, invitați speciali și concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei”, transmit organizatorii evenimentului într-un comunicat de presă.
”Educație la Înălțime” este un proiect inovator al Asociației Însemne realizat în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Secretariatului General al Guvernului României și cu sprijinul Ministerului Educației, potrivit turnulsfatului.ro.