Bilete de avion mai ieftine cu 60%, în luna ianuarie - 27 minute în urmă
Simpozionul „Mihai Eminescu și vocația enciclopedismului”, la Biblioteca „Petre Dulfu” - 4 ore în urmă
Personalități maramureșene de ieri și de azi, născute în luna ianuarie-TEREZIA FILIP - 5 ore în urmă
Fără vize pentru SUA, din 31 martie 2025 - 16 ore în urmă
Marea aliniere a planetelor, fenomen astronomic rar la începutul anului 2025 - 16 ore în urmă
Huberta – proză scurtă de Marian Ilea (I) - 1 zi în urmă
Încă o zi liberă pentru bugetari, în 2025 - 1 zi în urmă
Duminică seară, de vizionat „Pictorul de pancarte” de Marian Ilea, la Teatrul Ararat - 1 zi în urmă
Artistul Paul Surugiu (Fuego) va concerta la începutul primăverii, la Baia Mare - 2 zile în urmă
Activitate a elevilor Liceului „Emil Racoviță,” dedicată marelui poet Mihai Eminescu - 2 zile în urmă
În Baia Mare începe operațiunea de deratizare împotriva rozătoarelor
Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare anunță că începând cu data de 15 octombrie şi până în 31 octombrie (cu posibilitate de prelungire dacă situația va impune), demarează operațiunea de deratizare împotriva rozătoarelor pe raza municipiului Baia Mare prin amplasarea de stații de intoxicare cu momeală raticidă în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin HCL nr. 47/2024.
Produsul folosit este Racumin Expert și are ca substanță activă 0.027% cumatetralil o substanță din grupa anticoagulantelor. Aceste produse vor fi amplasate în stații de intoxicare, prevăzute în apropierea construcțiilor civile din municipiu și au ca scop evitarea contactului cu speciile nedorite sau cu animale de companie.
Produsul comercial utilizat în campania de deratizare este avizat de către Ministerul Sănătății din Comisia Națională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoțit de Fișa de Siguranță şi Declarația de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Racumin Expert – Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr.RO/2022/0348/MRS/DE-0018181-14). Produsele comerciale utilizate în campania de dezinsecţie sunt avizate de către Ministerul Sănătăţii prin Comisia Naţională pentru produse biocide, iar aceste produse vin însoţite de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (MinisterațulSănătații Comisia Națională Pentru Produse Biocide Aviz Nr. 5645BIO/18/12.24).
Informaţii suplimentare privind operaţiunea de dezinsecţie terestră se pot obţine la numerele de telefon: 0262 225 773 sau 0725 133 155.