În a doua zi de Crăciun, în Bogdan Vodă, pe Valea Izei, s-a organizat joc - 57 minute în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Între Trecut și Viitor – Reflecții la cumpăna dintre ani - 2 ore în urmă
Diana Topan și Dorin Filip au lansat cântecul „Dragoste, parfum de floare rară” - 2 ore în urmă
Apel umanitar: O familie din Săcălășeni are nevoie de sprijin după ce locuința i-a fost grav afectată de un incendiu - 6 ore în urmă
Echipa de robotică a liceului „George Barițiu” Baia Mare, pe podium la prima etapă din cadrul competiției First Tech Challenge Romania - 9 ore în urmă
Opt ani de la întronizarea Preasfinţitului Părinte Iustin ca Episcop al Maramureșului și Sătmarului - 10 ore în urmă
La Sighetu Marmației debutează Festivalul de Datini și Obiceiuri de Iarnă „Marmația” - 11 ore în urmă
Locul ocupat de echipa de fotbal a României în clasamentul FIFA, la sfârșitul lui 2024 - în urmă
99 de ani de la moartea marelui poet rus, Serghei Esenin - în urmă
În a treia zi de Crăciun este sărbătorit Sfântul Ștefan - în urmă
Produsele prelucrate din legume și fructe obținute într-o gospodărie ţărănească de legume şi fructe trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
- să provină din materii prime, legume și fructe, sigure şi adecvate pentru consumul uman şi să fie manipulate de persoane care respectă normele de igienă personală, care deţin carnet de sănătate și echipament de protecție corespunzător;
- să nu fie falsificate sau să prezinte modificări anormale ale aspectului/culorii, mirosului, gustului ori consistenței;
- să nu fie contaminate cu diferite impurități, să nu fie transportate sau prezentate în ambalaje murdare, ruginite ori improprii pentru produsele respective;
- să fie identificate prin etichete pe care sunt înscrise menţiuni referitoare la producător, denumirea produsului, data obţinerii şi elemente individuale de identificare (numerotarea ambalajelor), condiţiile de păstrare şi, după caz, orice alte date necesare informării adecvate a consumatorului.
În locurile publice amenajate, unde sunt expuse la vânzare, în cantitate limitată, produse prelucrate din legume şi fructe, producătorii trebuie să aibă o stare de igienă corespunzătoare, să poarte echipamente de protecţie alimentară şi să deţină asupra lor un document din care să rezulte că nu suferă de boli care pot fi transmise prin intermediul alimentelor.
Lăcrimioara ZOTA
Dacă ți-a plăcut articolul:
Share on Facebook
ȘTIREA TA – trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.