Florian Mătăsaru, dirijorul Fanfarei Municipale, împlinește astăzi o frumoasă vârstă - în urmă
Călătoria lui Anton Joseph la Nürnberg pe vremea COVIDULUI-19 – proză scurtă de Marian Ilea - 21 minute în urmă
Ce putem face cu mâncarea care ne-a rămas după Masa de Crăciun - 1 oră în urmă
Elevii Ansamblului „Flori de Maramureș”, participanți ai Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă „Marmația” - 2 ore în urmă
Tinerii parohiei Dumbrăvița duc tradiția mai departe; Au colindat întreg satul, aducând bucurie și lumină prin scenetele tradiționale „Irod” și „Irodaş” - 15 ore în urmă
17 zile libere în 2025 pentru angajații din România - 16 ore în urmă
În a treia zi de Crăciun, ierarhii maramureșeni au slujit la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare - 17 ore în urmă
În a doua zi de Crăciun, în Bogdan Vodă, pe Valea Izei, s-a organizat joc - 18 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Între Trecut și Viitor – Reflecții la cumpăna dintre ani - 19 ore în urmă
Diana Topan și Dorin Filip au lansat cântecul „Dragoste, parfum de floare rară” - 19 ore în urmă
Teatrul Ararat vă invită la spectacolul „Pictorul de pancarte”
La 35 de ani de la Revoluția Română, Teatrul Ararat vă invită azi, 22 decembrie, de la ora 18.00, la spectacolul PICTORUL DE PANCARTE de Marian Ilea, avându-l în distribuție pe actorul Claudiu Pintican.
„Pictorul de pancarte” este o monodramă în două acte. Spectacolul aduce un personaj scos din marsupiul nostalgic al unei profesii, odată bine cotate, dar care azi nu mai există.
Copiatorul de lozinci este taxat la revoluție pentru productele lui proletcultiste şi foarte indigen-mioritice astfel ca, i se dă in cap taman cu una dintre pancartele pe care le-a penelat cu atâta devoțiune.
În interiorul monologului protagonistului, operat de prostată, apar replici rememorative, care tes o „poveste” cu final deschis, imprevizibil , care provoaca spectatorul la analiza si meditatie.
”Pictorul de pancarte” revine pe scena de acasă, după ce în iunie a participat la Festivalul Internațional de Teatru Oradea, în iulie a fost invitat la Festivalul Internațional de Teatru Turda, iar în perioada 27 – 29 septembrie a fost în turneu în Germania, la Heidelberg, Stuttgart și Karlsruhe.
Durata: o oră.
CATEGORII DE BILETE:
40 lei preț întreg / 20 lei preț redus pentru elevi, studenți, pensionari.