S-a stins din viață filosoful maramureșean Aurel Ion Brumaru - 1 oră în urmă
Cursuri de planorism și parașutism la Aeroclubul Baia Mare - 3 ore în urmă
„Magia culorilor”: Cercul de pictură din Vișeu de Sus a organizat un eveniment deosebit pentru a marca cei 8 ani de la înființare - 3 ore în urmă
În timp ce se afla în timpul liber, un polițist al Penitenciarului Baia Mare a prins un hoț - 4 ore în urmă
„Joc în Sat” la Căminul Cultural Văleni - 15 ore în urmă
Mâncăruri aruncate la tomberoane după sărbători - 16 ore în urmă
Biserica prăznuiește pe 6 ianuarie, Botezul Domnului sau Boboteaza - 17 ore în urmă
Aghiasma de la Bobotează se poate consuma dimineața, pe stomacul gol, timp de opt zile - în urmă
„Jocul Onceștenilor” ajunge la ediția 58; Muzica și voia bună va fi asigurată de artiști de renume - în urmă
Eveniment special organizat de CJCPCT Maramureș de „Ziua Culturii Naționale” - 1 zi în urmă
Și-au găsit de lucru
377 de maramureșeni aflați în căutarea unui loc de muncă și-au găsit, luna trecută, un job. Dintre aceștia, 186 sunt femei.
„Cei mai mulți șomeri angajați au vârsta de peste 45 de ani (peste 50%), aceștia fiind urmați de șomerii sub 25 de ani, la polul opus aflându-se șomerii cu vârsta cuprinsă între 35-45 de ani și cei peste 55 de ani”, a arătat Oana Oșanu, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. În luna februarie, rata şomajului la nivelul județului Maramureș a fost de 3,13%, fiind înregistrate 6.151 de persoane fără loc de muncă (din care peste 4.500 sunt șomeri neindemnizați). Cei aflați în căutarea unui job pot consulta zilnic o listă a locurilor de muncă vacante afișată pe site-ul instituției http://www.maramures.anofm.ro/acte/anunturi/LMV.pdf sau la sediul agenției din strada Hortensiei nr. 1A, etajul 1.
1 Comentariu în această postare
lorand
Vesnica poveste,romanul nu vrea sa muncesca.Vrea,dar nu in sclavie si la salariul minim.Dovada e ca se pleaca masiv la munca in strainatate,chiar si in munci grele din agricultura,dar pe 1350 de euro minim pe luna,castigand in 2 luni cat in 12 acasa.Autoritatile locale si judetene aveau obligatia sa atraga investitori,dar aia nu vin la zero si birocratie cand in alte judete ii asteapta autoritatile in parcuri industriale,la cheie,.Noi cand o sa ne trezim nu o sa mai avem tineri prin judet,ca sa munceasca.