152 de ani de la nașterea lui IULIU MANIU - 6 ore în urmă
Vineri seară, de vizionat spectacolul „Căsătoria”, după N.V. Gogol - 7 ore în urmă
Teodor Perșa din Băiuț (1943-2006) – o viață pe note muzicale - 7 ore în urmă
Turiști fericiți după o plimbare cu sania, trasă de iapa Karina - 7 ore în urmă
A fost hramul de iarnă al Mănăstirii Scărișoara Nouă - 7 ore în urmă
Aducere aminte: Cu Lenuș la săniuș pe derdeluș - 7 ore în urmă
Editorialul de miercuri: Două întâmplări din vremea când trebuia să devenim “oamenii noi” ai comunismului - 8 ore în urmă
SMURD Maramureș împlinește 15 ani - 8 ore în urmă
Marcel Mureșan, dialog cu Ioan Marchiș (II) - 8 ore în urmă
De la 1 ianuarie crește indemnizația ajutorului de înmormântare - 10 ore în urmă
La concursul culinar ”Costa”, străinii au apreciat cel mai mult ”dulceața de lapte” maramureșeană
Joia trecută , la Centrul Universitar Nord Baia Mare (CUNBM) a fost semnat acordul de cooperare cu Universitatea AERES din Provincia Flevoland (Olanda), acesta fiind unul dintre rezultatele derulării Proiectului ”FoodChains 4 Europe”. Cu acest prilej a avut loc Concursul culinar studențesc ”Costa” , la care au participat 23 de echipe, alcătuite din studenți băimăreni. Aceștia au prezentat produse inovative, realizate după rețete proprii, sub îndrumarea cadrelor universitare de specialitate de la Centrul Universitar Nord Baia Mare
Experții străini din regiunile partenere în proiectul ”FoodChains 4 Europe”, aflați în Baia Mare, au apreciat cel mai mult produsul ”Dulceață de lapte”, care a fost răsplătit cu un premiu special. Consiliul Județean Maramureș a acordat diplome și premii tuturor participanților și a asigurat o parte din ingredientele necesare concursului .