181 ani de la nașterea Reginei Elisabeta a României, poetă, eseistă și scriitoare - 2 ore în urmă
Amenzi mai mari, dar și noi drepturi pentru șoferi, în anul 2025 - 3 ore în urmă
Agentul de poliție rănit în accidentul de la Borșa are nevoie urgentă de sânge - 7 ore în urmă
Programul de vizitare a Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței de la Sighet, în aceste zile - 8 ore în urmă
Alocațiile de stat pentru copii vor crește de la 1 ianuarie 2025 - în urmă
Mulți turiști au ales să petreacă Crăciunul la pensiunile din Maramureș - în urmă
Programul ierarhilor maramureșeni, duminică, 29 decembrie - 1 zi în urmă
Se fac înscrieri la Raliul Zăpezii, aflat la cea de-a XV a ediție - 1 zi în urmă
Patinoarul, distracția copiilor aflați în vacanță - 1 zi în urmă
Florian Mătăsaru, dirijorul Fanfarei Municipale, împlinește astăzi o frumoasă vârstă - 1 zi în urmă
De parcă voia să facă frigărui, un TIR cu carne a luat foc
Ieri, un TIR românesc care transporta carne a luat foc la o barieră a autostrăzii A10 (autostrada dei Fiori), din provincia italiană Imperia. Camionul tocmai ieșise din ultimul tunel și se apropia de stația de taxare, când șoferul a văzut că iese fum din remorcă. Acesta a apucat să oprească și să desprindă capul tractor la timp, chiar cu puțin înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul. Incendiul din remorcă a fost atât de intens, încât nu a mai putut fi vorba de frigărui la autostradă, ci de carne făcută scrum.