Share
Consumăm alimente interzise în alte țări

Consumăm alimente interzise în alte țări

Cu cât consumăm mai multe alimente procesate sau din surse nesigure, cu atât mai mult crește riscul de a introduce în organism substanțe toxice.
Îngrijorător este faptul că, cei mai vulnerabili sunt copiii, în fața acestor pericole ascunse în alimente.
Iată produsele care se găsesc în magazinele din România iar în alte țări sunt strict interzise:

Guma de mestecat- o întâlnim în fiecare magazin și Supermarket.
În Singapore, aceasta este interzisă și acceptată, doar aceea care are beneficiu terapeutic.

Ouăle Kinder Surprinse – sunt atât de comercializate la noi, în schimb în SUA, ele sunt interzise din cauza conținutului din interior, acele jucării mici din plastic. Ele reprezintă un pericol pentru copii.

Laptele crud – este laptele netratat care nu este acceptat în Australia, Canada, Scoția și în multe state din SUA. Și brânza provenită din laptele crud are interdicție la comercializare.

Semințele de mac – S-au interzis în Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită ,Taiwan și Singapore. Acestea intră sub incidența Legii Narcoticelor.

Ficatul de gâscă și rață – este interzis în Germania, India și California.

Chiar daca Uniunea Europeană le interzice, avem din belșug alimente care conțin 10 ingrediente de care ar trebui să ne ferim. Să citim cu atenție etichetele, înainte de a cumpăra un produs și dacă întâlnim una din aceste denumiri ,este indicat să-l punem înapoi pe raft.

Nitrat de sodiu
Bromura de potasiu
Ulei vegetal bromurat
Sorbat de potasiu
Benzonat de sodiu

Este îngrijorător faptul că,aproape orice produs alimentar pe care-l luăm la întâmplare, din rafturile magazinelor, conține în lista de ingrediente, cel puțin o substanță sintetică sau un aditiv.

Lăcrimioara ZOTA


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu