Cum poți obține o reducere de 10% pentru plata impozitelor - 2 minute în urmă
Invitație la mișcare, cu Rica Clopoțica și Asociația „Energia Mișcării” - 39 minute în urmă
Carla Marchiș de la Clubul de Șah Tinerii Lei Baia Mare, medalie de argint la Campionatele Naționale Școlare „Elisabeta Polihroniade” - 46 minute în urmă
Acțiune de reciclare a brazilor de Crăciun, pentru locuitorii din Baia Mare - 13 ore în urmă
Lansarea cărții „Colenii și istorii personale în satile ardilene”, autor prof. Ioan Buciuman - 14 ore în urmă
Pârtia Olimpică Borșa va fi închisă joi și vineri din cauza condițiile meteo nefavorabile - 14 ore în urmă
Florica Pop din Asuaju de Sus a împlinit 100 de ani - 14 ore în urmă
152 de ani de la nașterea lui IULIU MANIU - în urmă
Vineri seară, de vizionat spectacolul „Căsătoria”, după N.V. Gogol - în urmă
Teodor Perșa din Băiuț (1943-2006) – o viață pe note muzicale - în urmă
Investiții comune România-Ucraina în educație, cultură, dezvoltare economică, infrastructură, sănătate și securitatea cetățenilor
Marți dimineața, 11 februarie, la Palatul Administrativ Maramureș a avut loc o sesiune de instruire dedicată beneficiarilor care implementează proiecte în cadrul Programului Operațional Comun (POC) ”România – Ucraina 2014 – 2020”. Manifestarea a fost organizată de Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontalieră (BCRT) Suceava, în colaborare cu Consiliul Județean Maramureș, fiind destinată autorităților locale, respectiv instituțiilor publice sau private din Maramureș și Satu Mare care au primit finanțare pentru acest tip de proiecte.
Pentru acest Program de finanțare, BRCT Suceava are calitatea de Secretariat Tehnic al Programului, iar Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației funcționează ca Autoritate de Management. Au fost prezenți și experți din cadrul ministerului, care oferă informații și sprijin beneficiarilor în tot ceea ce înseamnă ciclurile proiecului – de la faza de achiziții publice, eligibilitatea cheltuielilor, vizibilitatea finanțării europene și până la raportare.
Obiectivul POC este de a spori dezvoltarea economică și de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din zona vizată, prin investiții comune în educație, dezvoltare economică, cultură, infrastructură și sănătate și securitatea cetățenilor din cele două țări. Mai multe informații se găsesc aici.