Programul „Masă sănătoasă” continuă pentru cei peste 500.000 de copii din România - 25 minute în urmă
România, centrul șahului european în 2025 - 2 ore în urmă
Julia Sauter strălucește pe gheață: locul 8 după programul scurt la Europenele de la Tallinn 2025 - 2 ore în urmă
Târgu Lăpuș, Exercițiu de simulare a unui incendiu la Penny Market - 2 ore în urmă
Maramureș, inima patrimoniului carpatic - 2 ore în urmă
Îi prăznuim pe Sfinții Trei Ierarhi: Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigorie Teologul și Sfântul Ioan Gură de Aur - 2 ore în urmă
Workshop de linogravură la Școala Populară de Artă Baia Mare - 2 ore în urmă
Picturi semnate de Adrian Ghenie vor fi expuse, în premieră, la Muzeul Național Brukenthal - 4 ore în urmă
„Viața secretă a tablourilor (Cetatea de la Huszt)” – premieră la Teatrul Municipal Baia Mare - 16 ore în urmă
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, a sărbătorit Ziua Internațională a Puzzle-ului - 17 ore în urmă
Alimentația persoanelor de vârsta a treia, tema unui eveniment organizat de ASSOC
ASSOC organizează la începutul lunii mai un eveniment de instruire în cadrul proiectului Tast’Age care vizează alimentația vârstnicilor și la care vor fi prezenți specialiști în nutriție. Evenimentul ce va avea loc pe 10 mai 2024 va fi adresat persoanelor interesate să afle detalii despre programele alimentare recomandate seniorilor și cum pot fi ele adaptate pentru prevenirea malnutriției.
„Varietatea are rol important într-o alimentaţie sănătoasă, mai ales pentru vârstnici. Tot atât de important este impactul pe care îl au anumite alimente asupra organismului și psihicului, iar Tast’Age este un proiect Erasmus+ care vizează tocmai promovarea unei alimentaţii sănătoase pentru vârstnici”, arată ASSOC.
Acțiunea face parte din seria TAST’AGE, proiect finanţat de programul european Erasmus+.
Proiectul a fost inițiat de participanți din România, Franța, Grecia și Spania, pentru a găsi soluții la problemele de alimentație pe care le au persoanele ajunse la vârsta a treia.
Credit foto: Conacul bunicii Olga