PS Părinte Iustin a săvârșit Sfânta Liturghie la Paraclisul Episcopal - 36 minute în urmă
Biblioteca „Petre Dulfu” Baia Mare găzduiește vernisajul „Salonului de iarnă” al membrilor Asociației Artiștilor Plastici „Alexandru Șainelic” - 39 minute în urmă
40 de copilași au participat la concursul de șah Cupa „Luceafarul” - 1 oră în urmă
2024, an bogat în activități pentru Asociația Tinerilor Ortodocși ai Protopopiatului Baia Mare - 2 ore în urmă
Târgul „Nunta de la A la Z” are loc în perioada 14 – 16 februarie - 3 ore în urmă
Ansamblul „Coconii Deseștiului” face înscrieri - 4 ore în urmă
Galeria Hollósy din cadrul Coloniei Pictorilor Baia Mare găzduiește cinci expoziții personale, care pot fi vizitate până la finalul lunii - 6 ore în urmă
Viorica Pop și aportul său deosebit în păstrarea culturii tradiționale din Țara Lăpușului - 19 ore în urmă
De vorbă cu talentata Alexandra Țară: „Muzica mă face să mă simt împlinită și sper ca, prin darul meu, să pot aduce bucurie și emoție celor care mă ascultă” - în urmă
Mâine, în Baia Mare: Ceremonial militar și religios cu ocazia împlinirii a 15 ani de SMURD - în urmă
Cafeaua, o adicție pentru majoritatea oamenilor
Indiferent de eveniment, spunem că ieșim la cafea: chiar dacă e suc, apă, bere, mereu spunem că mergem la o cafea. Conform studiilor realizate de Nestle România au existat 4.735 de ocazii de băut cafea. Printre băuturile preferate s-au numărat cele fierbinți negre și îndulcite, iar în topul românilor s-au aflat cele cu lapte. White Coffee, Cappuccino, Flat White, Latte/Latte Macchiato, White Americano și Frappuccino nu sunt uitate. Mulți români au acasă aparate de cafea cu capsule. Totul este mult mai rapid, însă cu un gust excelent. E acel moment care îți face dimineața mai bună: după o noapte de învățat, după o mahmureală serioasă sau te ajută să te pregătești pentru o nouă zi încărcată de evenimente.
Consumul de cafea rece crește în special în perioada iulie-august, ceea ce e normal având în vedere că aceasta este perioada în care temperaturile înregistrează de obicei cele mai înalte valori. Astfel, ocaziile de consum cresc odată cu temperaturile, iar cafeaua rece este o alternativă optimă pentru răcorire.Frappe-ul este una dintre băuturile favorite de cafea rece. El este băut de peste 60 de ani de către consumatorii din întreaga lume. Acesta a fost inventat în septembrie 1957 de către un angajat Nestle din Salonic, ajungând să devină emblematic pentru brand.
Lăcrimioara ZOTA