În Ruscova se organizează „An Nou pe rit vechi” - 14 minute în urmă
În Târgu Lăpuș se va construi o creșă - 26 minute în urmă
Cum va fi marcată Ziua Culturii Naționale la Facultatea de Litere din Baia Mare - 33 minute în urmă
Artistul Florin Ștefan va susține un recital deosebit de nai la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» - 45 minute în urmă
Salvamont Maramureş recomandă turiștilor o atenţie sporită pe domeniile schiabile - 53 minute în urmă
Vize anuale obținute pe loc, pe raza municipiului Baia Mare - 4 ore în urmă
Aeroportul din Cluj Napoca a introdus o nouă destinație - 4 ore în urmă
Prima întâlnire din 2025 a membrilor Cenaclului Scriitorilor din Maramureș - 5 ore în urmă
Sunteți invitați să descoperiți expozițiile Centrului Cultural Pastoral Sfântul Iosif Mărturisitorul din Sighetu Marmației - 5 ore în urmă
În Maramureș sunt disponibile 94 de locuri de muncă - 5 ore în urmă
Farmecul vacanței în natură: Record în Maramureș de copii care participă la tabăra specială alpină de vară! Obiectivele sunt frumusețile din Borșa!
Farmecul vacanței în natură: Record în Maramureș de copii care participă la tabăra specială alpină de vară! Obiectivele sunt frumusețile din Borșa!
Înscrierile la Tabăra de Vară Alpină s-au încheiat în data de 27 iulie, cu un record de 235 de copii, arată acum reprezentanții Serviciului Cultură a orașului Borșa.
Mai exact, se va porni în prima zi de aventură luni, 1 august 2022, la ora 8:30, de la Primăria Orașului Borșa și se va parcurge noul traseu tematic de la Telegondola Borșa. A doua zi, 2 august, plecarea va fi la ora 07:00 și se va urca pe cel mai înalt punct nordic al României, Vârful Pietrosul Rodnei 2303 m. A treia zi, 3 august, se va pleca la ora 8:00 spre Pasul Rotunda, după care se va urca Vârful Ineu! Primăria Orașului Borșa va asigura transportul și urcarea cu telegondola!
„Scopul acestei tabere este de a forma în rândul participanților o atitudine pozitivă față de natură și responsabilizarea acestora cu privire la importanța conservării naturii, însușirea regulilor de vizitare a Parcului Național Munții Rodnei și formarea unor deprinderi specifice de îngrijire și ocrotire a mediului înconjurător. Obligația părinților este de a se asigura că elevul/eleva este îmbrăcat corespunzător pentru drumeții pe munte (bocanci, trening, tricou de schimb) și va avea zilnic în ghiozdan sandwich, merinde și apă”, arată Antonia Tomoiagă, șeful Serviciului Cultură a orașului Borșa.
C.Ț.