Artistul Paul Surugiu (Fuego) va concerta la începutul primăverii, la Baia Mare - 12 ore în urmă
Activitate a elevilor Liceului „Emil Racoviță,” dedicată marelui poet Mihai Eminescu - 12 ore în urmă
O nouă acțiune de căutare-salvare a Salvamont Maramureș - 13 ore în urmă
Programul Preasfințitului Părinte Timotei Sătmăreanul pentru duminică, 12 ianuarie - 13 ore în urmă
Cuvântul „MULȚUMESC” este sărbătorit pe tot globul, la data de 11 ianuarie - 14 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Liniștea care construiește încredere - 17 ore în urmă
În Ruscova se organizează „An Nou pe rit vechi” - 19 ore în urmă
În Târgu Lăpuș se va construi o creșă - 19 ore în urmă
Cum va fi marcată Ziua Culturii Naționale la Facultatea de Litere din Baia Mare - 19 ore în urmă
Artistul Florin Ștefan va susține un recital deosebit de nai la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» - 19 ore în urmă
La Breb s-a desfășurat tabăra pentru elevii premiați la olimpiadele de fizică, chimie și astronomie
În perioada 21-24 august, la Breb se desfășoară tabăra pentru elevii premiați la olimpiadele de fizică, chimie și astronomie.
Activitățile se desfășoară în cadrul proiectului „Maramureșul susține excelența″, finanțat de Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.
Pe perioada taberei s-au vizitat împrejurimile, elevii cunoscând localnici care au reușit să păstreze intacte legăturile cu tradițiile și trecutul, piscinele de la Lacul Sărat din Ocna Șugatag, care au oferit elevilor oportunitatea verificării legilor fizicii prin experiență proprie.
Discuția cu inspectorul de poliție Pop Andrei, de la Biroul Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a oferit elevilor informații despre cyberbullying, consum de substanțe interzise, port de obiecte periculoase, răspundere contravențională și penală. La activitate au fost prezenți inspector școlar general, prof. Pop Mihai, și inspector școlar pentru chimie și fizică, prof. Ulici Carmen.
Fiind pe meleaguri unde tradiția este la ea acasă, elevii au aflat cum se face dranița /șindrila, vizitând atelierul familiei Tiran. Ei au exersat acest meșteșug sub atenta supraveghere a personalului de acolo. O adevărată lecție de artă populară le-a oferit Ioan Petric, sculptor în lemn, informează ISJ Maramureș.