Astăzi despre Groenlanda, la 92 de ani de la un furt eșuat - 2 ore în urmă
În căutarea unui președinte - 4 ore în urmă
Asociația ”Sub Stejar” și demersul său de combatere a fenomenului bullying - 7 ore în urmă
CSM Sighet, trei victorii din trei meciuri în play-out - 9 ore în urmă
Invitație la un atelier de… ”mărgelit” - 11 ore în urmă
Efectul promoțiilor și al campaniilor de publicitate în cazinouri - 13 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Copilul bun care nu a fost știut (m-a inspirat filmul „Adolescence”) - 14 ore în urmă
Baia Mare, în centrul unui scandal național - 15 ore în urmă
O zi neagră pentru cei mai bogați oameni ai planetei - 15 ore în urmă
Copiii Centrului de zi al Asociației Pirita Children au participat la proiectul „Plantează o FLOARE, sădește un POM, fă-ți datoria de om” - 15 ore în urmă
La Muzeul de Etnografie: „Eroii care au făcut istorie”- expoziție outdoor de benzi desenate istorice
La invitația Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Asociația Forums și Muzeul Județean de Istorie Brașov vor prezenta în municipiul nostru expoziția outdoor de benzi desenate istorice ,,Eroii care au făcut Istorie”.
Astfel, benzile desenate ale concursului național dedicat artiștilor, organizat în cadrul Festivalului de Benzi Desenate Istorice Brașov, ediția 2020, vor fi expuse pe esplanada Clădirii Pavilionare a Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș între 16 aprilie și 7 mai 2021. Vernisajul expoziției este programat pentru data de 16 aprilie, ora 11 și va fi transmis LIVE pe paginile de Facebook ale muzeului.
Lucrarea „Traian Vuia” a băimărencei noastre Georgiana Șleam este una dintre cele cinci lucrări câștigătoare ale concursului Festivalului de Benzi Desenate Istorice Brașov, singurul festival BD cu tematică istorică din România. Expoziția conține 27 de benzi desenate originale, care cuprind, în total, 111 planșe realizate de către 26 de autori.
Expoziția ,,Eroii care au făcut Istorie” a fost prezentată până acum la Brașov, Sibiu, Deva, Bistrița, Năsăud și Beclean. După Baia Mare, expoziția îşi va continua itinerarul la Cluj-Napoca, Tulcea, București, Craiova, Râșnov, Brăila și Constanța.
Vizitarea expoziției se va face cu respectarea tuturor măsurilor sanitare impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Sars-cov2, anunță reprezentanții Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș.