„Jurnalul Fericirii”, recent tradus în enegleză, a fost prezentat în parohia „Sfânta Cruce” din Alexandria, Virginia (zona Washington) - 1 oră în urmă
Ursula von der Leyen are un plan „strălucit” - 3 ore în urmă
Muzeul Maramureșan din Sighet organizează o nouă ediție a expoziției caritabile ”Mărțișor. Tradiție și simbol” - 3 ore în urmă
Ziua Sfântului Tricolor Românesc - 3 ore în urmă
Liceul Tehnologic „Grigore C. Moisil” găzduiește primul curs de consiliere și orientare - 3 ore în urmă
Lansare de carte la Baia Mare: Profesorul Gheorghe Glodeanu aduce în prim-plan evoluția jurnalului intim în literatura română - 4 ore în urmă
Atenționare: Fraudele online vizează clienții Kaufland - 4 ore în urmă
Palmaresul Festivalului-Concurs de Poezie Populară de Dragoste din Târgu Lăpuș - 4 ore în urmă
Vasile Bordea din Bogdan Vodă, premiul I la secțiunea Creație literară în cadrul Festivalului-Concurs Interjudețean „Cap de primăvară, talente din școală” - 5 ore în urmă
Mara Popov, 4 de DA la X Factor; Tânăra băimăreancă a avut o prestație superbă - 6 ore în urmă
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
La Show-ul TV „Chefi la cuțite”: Băimărean la origine, Patrick Tarța, o prestație încântătoare! Cu ce preparat realizat a cucerit juriul emisiunii!
Episodul 16 al sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 1 mai 2023. Patrick Tarța, 19 ani, vine din Baia Mare și este student la Cluj. Tânărul le-a gătit chefilor somon cu conopidă în două texturi.
„Sunt băimărean, dar sunt student la Cluj. Fac studii europene și aș vrea să devin europarlamentar, pentru a reprezenta România cu forțe proaspete. Aș face ceva în privința corupției”, arată tânărul în fața juraților, care este și pasionat de sport.
Preparatul său i-a adus două cuțite de la chef Bontea și chef Scărlătescu. „Am început să gătesc cu bunica mea, făceam tot felul de dulciuri, mai ales pentru sărbători. Prima dată am gătit clătite. Emisiunea Chefi la cuțite m-a motivat mereu, pentru că a adus bucătăriei altă formă. Adică au reușit să aducă mai mult respect în societate meserie de bucătar, de chef. Astăzi sunt aici cu tatăl meu, mă susține în tot ce fac și asta mă bucură foarte tare”, arată tânărul.
C.Ț.