Numeroase premii oferite în cadrul Concursului Eparhial Online de Pricesne „Rugăciune și cântare în Postul Mare” - 7 ore în urmă
Doar un egal pentru Minaur la Suceava - 9 ore în urmă
Alexandru Baboș: Bisericile de lemn sunt o oglindă a comunităților - 12 ore în urmă
Polițiști în acțiune la Ulmeni. Acțiune de ecologizare - 13 ore în urmă
Naționala a coborât șapte locuri în clasamentul FIFA - 14 ore în urmă
Ungaria își ia tălpășița din Curtea Penală Internațională! Ce urmează? - 16 ore în urmă
Concertul de pricesne „Ierusalimul lui Iisus în inimile noastre” va avea loc în Vișeu de Jos în Duminica Floriilor - 16 ore în urmă
Festivalul Primăverii Băimărene: Distracție în acest weekend la Baia Mare Value Centre - 17 ore în urmă
Conferinţa ”Terapia prin «lumină vie»” plus o lansare de carte la Biblioteca Județeană - 17 ore în urmă
Pe simezele Galeriei de Artă UAP Baia Mare puteți admira expoziția „ÎNVIEREA” - 17 ore în urmă
Mihai Morar, veșnic îndrăgostit de locurile natale: „Tăt Maramureșu’ mi-i inima și sufletu’”
Mihai Morar, băimăreanul care ne face mândri la Radio Zu, a petrecut în Baia Mare weekendul care s-a încheiat. El nu a fost întâmplător aici, cu a venit cu ocazia spectacolului „65Aniversar”, a l Ansamblului Folcloric Național „Trasnsilvania”, care s-a deovedit a fi un mare succes.
„Mândru că am putut povesti în acest weekend unul dintre cele mai frumoase spectacole pe care le-am prezentat vreodată. Povestea Maramureșului. Unde încă mai există cărare între case, nu garduri. Unde nu se cântă, se horește. Unde, într-un singur județ, încap patru țări. Unde domnește încă rânduiala, nu ciorovăiala.
În Sala Sporturilor din Baia Mare, arhiplină, am fost povestitorul spectacolului aniversar Ansamblul Folcloric National Transilvania – 65 ani. Timp de mai mult de 5 ore, am arătat lumii poveștile adevărate ale Maramureșului: de la Pintea Haiducul la Grigore Leșe, de la botejune la nuntă, de la șezătoare la pețit, de la învârtită la tropotită”, a scris el pe pagina sa de Facebook.
„Îti mulțumesc Mariuca Verdes pentru că am făcut pereche pe scenă. Măriuca e unul dintre cei mai faini oameni pe care îi poți cunoaște într-o viață, o moroșancă învățată pe la școli înalte și întoarsă în satul maramureșean pentru a salva obiceiurile și tezaurul. Măriuca Verdeș nu are doar un glas de aur, dar și un suflet minunat, a reușit de una singură să introducă folclorul ca materie opțională în școli.
Mulțam fain pentru invitație ( Iuliana Dragoș și echipa, ați creat o poveste de să fiți povestiți la lume!), dar și celor câtorva mii de spectatori în fața cărora am trăit o seară în care am simțit cum m-am îmburdat în Raiul Maramureșului”, a completat el.