Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa, a primit distincția „Primar de 7 stele” - 4 ore în urmă
În luna martie pe scena Teatrului Baia Mare: Râs, dramă și reflecție - 8 ore în urmă
Casa Națională de Pensii Publice se modernizează - 9 ore în urmă
Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» inaugurează expoziția „Memoria naturală. Când apare invizibilul”, semnată de artistul Juan Sebastián González - 9 ore în urmă
Spectacol interactiv de știință pentru copii la SHURA Bistro Caffe - 10 ore în urmă
Codul Rutier 2025: utilizarea abuzivă a flash-urilor poate duce la sancțiuni dure - 10 ore în urmă
Atelier de litografie pentru copii în Recea - 10 ore în urmă
„Miercurea alarmelor” – exercițiu de alarmare publică; Cetățenii, sfătuți să rămână calmi - 12 ore în urmă
Mitropolitul Andrei al Clujului, Maramureșului și Sălajului aniversează 35 de ani de arhierie - 13 ore în urmă
În Culcea va avea loc spectacolul „Azi e despre tine, mama” - 13 ore în urmă
Peste 100 de copii și tineri au preparat cozonaci în cadrul celei de-a II-a ediții a concursul județean „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești”
În Târgu Lăpuș s-a desfășurat sâmbătă, 1 aprilie, concursul județean „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești” – „Preparare de cozonaci”, ediția a II-a.
Acesta a reunit 112 preșcolari, școlari, elevi și cadre didactice din diferite părți ale județului – Borșa, Sighet, Baia Mare, Țara Lăpușului – pentru a duce mai departe tradiția preparării cozonacului în preajma Sărbătoriilor Pascale, acesta fiind și scopul concursului. Cozonacii preparați au fost gustoși și foarte aspectuoși.
Evenimentul a fost organizat de Gradinița cu Program Prelungit Târgu Lăpuș.
Felicitări tuturor, mai ales mânuțelor mici și harnice care au dat aromă evenimentului.
Foto: Teleleu din Maramureș (Ovidiu Opriș)