Share
Peste 100 de copii și tineri au preparat cozonaci în cadrul celei de-a II-a ediții a concursul județean „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești”

Peste 100 de copii și tineri au preparat cozonaci în cadrul celei de-a II-a ediții a concursul județean „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești”

În Târgu Lăpuș s-a desfășurat sâmbătă, 1 aprilie, concursul județean „Gastronomie și tradiții de pe meleaguri românești” – „Preparare de cozonaci”, ediția a II-a.

Acesta a reunit 112 preșcolari, școlari, elevi și cadre didactice din diferite părți ale județului – Borșa, Sighet, Baia Mare, Țara Lăpușului – pentru a duce mai departe tradiția preparării cozonacului în preajma Sărbătoriilor Pascale, acesta fiind și scopul concursului. Cozonacii preparați au fost gustoși și foarte aspectuoși.

Evenimentul a fost organizat de Gradinița cu Program Prelungit Târgu Lăpuș.

Felicitări tuturor, mai ales mânuțelor mici și harnice care au dat aromă evenimentului.

Foto: Teleleu din Maramureș (Ovidiu Opriș)

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu