Câine accidentat pe pârtie; Salvamontiștii maramureșeni au intervenit imediat - 2 ore în urmă
O poveste de 102 ani: Viața mătușii Ioana din Maramureș, prezentată la Trinitas TV - 3 ore în urmă
În luna ianuarie se fac prevestiri cu privire la timpul de peste an - 3 ore în urmă
Ce planete se pot vedea pe cer în aceste zile - 3 ore în urmă
„Stradivarius în Lumina Anului Nou” – concert extraordinar în Baia Mare, susținut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica - 5 ore în urmă
Cântăreața Sanda Ladoși împlinește 55 de ani - 9 ore în urmă
Studenții nu mai pot cumpăra online bilete de tren, cu reducere de 90% - 10 ore în urmă
Mulți vizitatori la Muzeul Memorial Gheza Vida - 10 ore în urmă
În această perioadă: Preoții merg și sfințesc casele oamenilor prin stropire cu apă sfințită, vestind Botezul lui Hristos - 11 ore în urmă
Voucherele pentru alimente vor fi alimentate odată la 6 luni - 11 ore în urmă
Povestea luptătoarelor de la Asociația „Oameni buni” merge mai departe
Comunitatea Asociației „Oameni buni”, filiala Baia Mare a împlinit luna trecută un an de la înființare. O mână de ființe puternice, care au trecut sau încă trec printr-o boală incurabilă, nu s-au lăsat învinse de ea, nicio clipă. Se întâlnesc periodic și își înseninează zilele una, alteia.
Bilanțul lunii martie a fost unul încărcat de activități diverse. Fetele, indiferent de vârsta pe care o au, nu au timp de lamentări. În fiecare săptămână, vinerea își dau întâlnire la biblioteca băimăreană, unde li s-a oferit un spațiu pentru a-și desfășura activitatea. În cadrul atelierelor creative, mâinile lor dibace au confecționat diferite mărțișoare, obiecte decorative și picturi. După muncă au loc și ore de sport săptămânale, care le ajută să se mențină în formă.
Tot în această lună au făcut vizite la secția oncologie și radioterapie din cadrul Spitalului Județean, pentru a oferi mărțișoare. Un număr de 5 tablouri din cadrul proiectului „On Cool Art” au fost donate și expuse în secția de radioterapie a spitalului băimărean.
Proiectele lor nu se limitează la atât. Pe viitor își doresc să poată beneficia și de consiliere psihologică și nutrițională. Dorința cea mare a membrelor asociației este de a avea propriul lor spațiu, în care să-și desfășoare activitățile, fără să fie condiționate de oră sau zi.
Lăcrimioara ZOTA