Trei nominalizări pentru ”Tricolorul lunii martie” - 32 minute în urmă
Când nesimțirea devine principiu moral - 2 ore în urmă
Ziua Porților Deschise la Jandarmeria Maramureș - 3 ore în urmă
Tinerii din Sighet scapă de chirii exorbitante - 4 ore în urmă
Elevii Colegiului „Dragoș Vodă” din Sighet au demonstrat, încă o dată, pasiune și performanță în științele naturii - 4 ore în urmă
Duminica Floriilor: În Ciocotiș se va desfășura cea de-a X-a ediție a Concertului de pricesne „Patimile Domnului” - 4 ore în urmă
„La crucea Ta cu toți venim”: Concert extraordinar de pricesne organizat în Sat Șugatag - 7 ore în urmă
În Baia Mare va avea loc Târgul de Florii – meșteri și meșteșuguri tradiționale maramureșene - 7 ore în urmă
Elevi premiați în cadrul concursului organizat de Jandarmeria Maramureș - 7 ore în urmă
Posibile modificări ale regulilor din fotbal: noile propuneri ale IFAB - 7 ore în urmă
Produsele prelucrate din legume și fructe obținute într-o gospodărie ţărănească de legume şi fructe trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:
- să provină din materii prime, legume și fructe, sigure şi adecvate pentru consumul uman şi să fie manipulate de persoane care respectă normele de igienă personală, care deţin carnet de sănătate și echipament de protecție corespunzător;
- să nu fie falsificate sau să prezinte modificări anormale ale aspectului/culorii, mirosului, gustului ori consistenței;
- să nu fie contaminate cu diferite impurități, să nu fie transportate sau prezentate în ambalaje murdare, ruginite ori improprii pentru produsele respective;
- să fie identificate prin etichete pe care sunt înscrise menţiuni referitoare la producător, denumirea produsului, data obţinerii şi elemente individuale de identificare (numerotarea ambalajelor), condiţiile de păstrare şi, după caz, orice alte date necesare informării adecvate a consumatorului.
În locurile publice amenajate, unde sunt expuse la vânzare, în cantitate limitată, produse prelucrate din legume şi fructe, producătorii trebuie să aibă o stare de igienă corespunzătoare, să poarte echipamente de protecţie alimentară şi să deţină asupra lor un document din care să rezulte că nu suferă de boli care pot fi transmise prin intermediul alimentelor.
Lăcrimioara ZOTA
Dacă ți-a plăcut articolul:
Share on Facebook
ȘTIREA TA – trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.