181 ani de la nașterea Reginei Elisabeta a României, poetă, eseistă și scriitoare - 2 ore în urmă
Amenzi mai mari, dar și noi drepturi pentru șoferi, în anul 2025 - 4 ore în urmă
Agentul de poliție rănit în accidentul de la Borșa are nevoie urgentă de sânge - 8 ore în urmă
Programul de vizitare a Memorialului Victimelor Comunismului și al Rezistenței de la Sighet, în aceste zile - 8 ore în urmă
Alocațiile de stat pentru copii vor crește de la 1 ianuarie 2025 - în urmă
Mulți turiști au ales să petreacă Crăciunul la pensiunile din Maramureș - în urmă
Programul ierarhilor maramureșeni, duminică, 29 decembrie - 1 zi în urmă
Se fac înscrieri la Raliul Zăpezii, aflat la cea de-a XV a ediție - 1 zi în urmă
Patinoarul, distracția copiilor aflați în vacanță - 1 zi în urmă
Florian Mătăsaru, dirijorul Fanfarei Municipale, împlinește astăzi o frumoasă vârstă - 1 zi în urmă
Școlile maramureșene pot primi 100 de puieți pentru plantare fiecare în cadrul acțiunii echipei de la Asociația ”Plantează în România”
O inițiativă inedită poate conduce la creșterea numărului de arbori plantați în România, iar asta chiar începând cu această primăvară, în Săptămâna Verde.
Echipa ”Plantează în România” va furniza 100 de puieți, în mod gratuit, pentru fiecare unitate de învățământ, fie ea școală primară, generală, liceu sau universitate, care dorește.
Iată cum se procedează! În primul rând, trebuie să accesați site-ul planteazainromania.ro, după care să intrați la secțiunea ”25 de arbori”, să completați formularul și să configurați pachetul cu ce specii de puieți vreți să primiți, iar echipa îl va trimite, pentru ca Săptămâna Verde să fie una de succes.
”Mai mult de atât, odată cu această comandă te invităm să ni te alături în a crea povestea pădurii de la școala ta. Pentru că odată cu fiecare acțiune de plantare și îngrijire a puieților vei posta pe un link personalizat, cum crește pădurea ta. Și da, vei primi diplomă de implicare pentru școala ta după plantare și la terminarea proiectului. Această a doua diplomă va fi mult mai interesantă, căci este o diplomă care atestă faptul că vei fi avut grijă de puieți, dând naștere la pădure”, arată organizatorii ineditei acțiuni.
C.Ț.
Foto – Arhivă