Felicitări pentru comunitatea sigheteană! Un pas mare spre o viață mai bună - 8 ore în urmă
Rezultate extraordinare obținute de Insieme Music School Baia Mare la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară și Populară „Starul de mâine” - 9 ore în urmă
Emoționant: Artistul Deți Iuga a lansat priceasna „O, Iisuse să ne spui” (VIDEO) - 9 ore în urmă
Credințe populare de Alexie, patronul viețuitoarelor care hibernează sub pământ, în scorburi, sub scoarța copacilor, sub pietre sau în ape - 9 ore în urmă
Maricel. Pur și simplu - 10 ore în urmă
„Pentru Tine, Doamne!”: În Duminica Floriilor, un frumos concert de pricesne va avea loc în Lăpuș - 10 ore în urmă
Solomon Marcus Rad de la Liceul Teoretic ,,Bogdan-Vodă” Vișeu de Sus s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Matematică - 10 ore în urmă
Centrul Althera din Maramureș, unic în România; Oferă terapie integrată pentru copii cu nevoi speciale - 10 ore în urmă
Programul liturgic al ierarhilor în a treia săptămână din Postul Mare – a Sfintei Cruci - 11 ore în urmă
Propunere legislativă: Limitarea cheltuielilor lunare la jocurile de noroc pentru prevenirea dependenței - 12 ore în urmă
Se suspendă cursurile la Școala Populară de Artă, precum și activitatea centrelor de zi din subordinea DGASPC
Până în 31 martie se suspendă și cursurile Secției ”Școala Populare de Artă” din cadrul Centrului Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș ”Liviu Borlan”. Perioada poate fi prelungită în funcție de evoluția epidemiei de coronavirus.
Totodată, se suspendă activitatea centrelor de zi din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului, cu excepția centrelor de zi a căror activitate este destinată exclusiv recuperării persoanelor cu dizabilități institutionalizate în centrele rezidențiale din structura Direcției.
Societatea comercială Drumuri-Poduri S.A. va suspenda, începând din 16 martie, activitatea cantinei din incita Palatului Administrativ, până la data de 31 martie. În această perioadă se va realiza curățenia, dezinfecția și reamenajarea spațiilor, astfel încât să permită desfășurarea activității de alimentație publică în condiții de igienă și securitate alimentară, inclusiv păstrarea unei distanțe de minimum un metru între mesele destinate servirii meniului zilnic.