Recuperarea după implant dentar: sfaturi utile - 9 minute în urmă
TVR va organiza dezbaterea finală cu candidații din turul 1 al alegerilor prezidențiale - 11 minute în urmă
Centrul de zi pentru vârstnici din Desești prinde contur - 2 ore în urmă
Ursul și primarul – o poveste românească despre frică, putere și decizie - 2 ore în urmă
Locuri de muncă disponibile în Spaţiul Economic European - 3 ore în urmă
Salvamont Maramureș – sute de oameni salvați pe parcursul anului trecut - 3 ore în urmă
Un elev de la Liceul „Petru Rareș” din Târgu Lăpuș, locul I pe județ și calificare la etapa națională a Concursului de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici” - 4 ore în urmă
Apel umanitar: David Pridea din Remetea Chioarului are nevoie de ajutor - 4 ore în urmă
Premierul descoperă o nouă localitate în Sălaj: „Meseșul” lui Ciolacu - 4 ore în urmă
Anunț privind atribuirea locurilor de parcare în orașul Târgu Lăpuș - 5 ore în urmă
Responsabilul Sectorului Social-Filantropic al Episcopiei Maramureșului a gătit pentru oamenii fără adăpost
Părintele Arhimandrit Casian Filip, responsabilul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului, a gătit joi, 11 martie, în bucătăria Asociației „O masă caldă” din Satu Mare, pentru beneficiarii Adăpostului de Noapte din oraș. Părintele nu a venit cu mâna goală, ci a adus și o donație în alimente neperisabile.
Alături de Părintele Arhimandrit Casian Filip au fost Părintele Adrian Morar și Părintele Arhidiacon Dumitru Botiș din cadrul Sectorului Social-Filantropic și Misionar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.
Reprezentanții episcopei își doresc să continue sprijinul pentru cantina din Satu Mare.
În acțiune s-au mai implicat Părintele Cristian Silaghi și Căpitanul Florin Andreica din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.
Cantina Comunitară „O masă caldă” din Satu Mare este situată pe Str. Rodnei nr. 26. Cantina asigură fluxul sanitar și dispune de o sală de mese unde pot lua masa 80 de persoane pe zi, în două ture.
Asociația „O masă caldă” activează de mai mulți ani la Adjud, Bistrița, București, Cluj, Satu Mare și Zalău. O parte din locații au fost închise în pandemie și se oferă doar alimente neperisabile sau hrană caldă în regim de catering prin colaborarea cu restaurante partenere.
Sursa – basilica.ro.