Share
Tânărul maramureșean Răzvan Cizmar și-a lansat primul proiect instrumental; Este un tablou al tinerilor artiști, iubitori de folclor, de joc și cântec popular

Tânărul maramureșean Răzvan Cizmar și-a lansat primul proiect instrumental; Este un tablou al tinerilor artiști, iubitori de folclor, de joc și cântec popular

În urmă cu puțin timp, tânărul maramureșean Răzvan Cizmar (13 ani) și-a lansat noul videoclip, acesta fiind primul său proiect instrumental.

Tânărul iubește să cânte atât vocal, cât și la vioară, iar asta se vede. L-am rugat să ne spună câteva cuvinte despre această nouă reușită a sa.

„Este proiectul la care lucrez de aproximativ un an de zile, împreună cu domnul profesor Dan Daniel. L-am pregătit pentru a-l aduce în fața publicului în modul cel mai plăcut, printr-un videoclip care să atragă privile, un videoclip care să te facă să te oprești din orice lucru și să îl privești cu zâmbetul pe buze și cu fruntea descrețită, absorbind frumusețea tinereții, frumusețea copiilor care fac cel mai minunat lucru pe care un copil de român îl poate face și anume acela de a cânta și a juca așa cum au făcut-o părinții și bunicii noștri, atunci când nu era tehnologia care să fure copilăria!

Așa cum am menționat, atât prin proiectul pe care l-am început de puțin timp, „Muzicanții din Chioar”, cât și prin proiectele pe care le voi realiza de acum înainte, scopul meu va fi același: „Promovez alături de mine tineri talentați”, declară Răzvan Cizmar.

La reușita acestui frumos proiect au constribuit mulți oameni faini, pe care Răzvan dorește să-i amintească și să le mulțumescă.

„Sper să vă placă ceea ce a ieșit și sper să vă placă ideea mea, de a face un tablou al tinerilor artiști, iubitori de folclor, de joc și cântec popular! Mulțumesc frumos celor care au contribuit la realizarea acestui proiect muzical.

Profesor: Dan Daniel
Studio și orchestrație: Andrei de la Baia Mare
Vioară studio: Răzvan Cizmar
Contra-vioară: Dan Daniel
Videoclip: Ionuț Filip și Ionel Filip
Instrumente videoclip:
Viori – Dan Daniel, Rareș Lukacs, Lucas Opriș, Mateo Mateșan, Sergiu Mandra, Lar Adrian, Lorena Sălăjean
Acordeon – Patrick Opriș
Mulțumesc colegilor mei, Maria Georgiana Crișan, Dragoș Rahela, Popdan Adriana, Done Alexia, Dragomir Sonia, Sima Andrei, Covaciu David, Pop Eduard și Dragomir Lucas, de la Ansamblul Folcloric Național Transilvania „Coconii Maramureșului”, instructor Sabău Adrian, manager Iuliana Maria Dragoș, care au răspuns afirmativ invitației mele.

De asemenea, mulțumiri speciale colegilor și prietenilor mei de la Ansamblul „Mlădițe Someșene” din Sălsig, coordonați de doamna Boitor Simina-Vasilica.

Mulțumesc surorii mele, Roxana Cizmar și prietenei noastre Nechita Andreea pentru prezența lor.
Îi mulțumesc familiei Sâncean de la Pensiunea Izvoare, pentru că ne-au primit în această frumoasă locație.
Mulțumesc frizeriței mele, Alina Mone, care se ocupă mereu de părul meu”, transmite tânărul artist.

Felicitări și la cât mai multe proiecte reușite!

Lavinia-Codruța HERMAN

Citește și

„Muzicanții din Chioar” – un proiect îndrăzneț lansat de câțiva copii talentați și iubitori de folclor

De vorbă cu Răzvan Cizmar despre cele două mari pasiuni ale sale – muzica și animalele


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu