Programul liturgic al ierarhilor în a șasea săptămână a Postului Mare - 41 minute în urmă
Investiții strategice în Copalnic Mănăștur și Groși - 1 oră în urmă
Expoziția ”Tehnici tradiționale de realizare a covoarelor în România și Republica Moldova” și-a deschis porțile - 2 ore în urmă
Conf. univ. dr. Delia Suiogan și meșterul popular Dana Dobrai au fost alături de copilașii din Târgu Lăpuș la un nou atelier - 2 ore în urmă
Clasamentul proiectelor catehetice din Protopopiatul Baia Mare în cadrul Concursului Național „Mărturisirea jertfelnică a dreptei credințe – moștenirea unui secol de Patriarhat pentru copii și tineri” - 2 ore în urmă
Europa la răscruce. Dacă America pleacă, ce va face România? - 4 ore în urmă
Brațe de fier din Maramureș - 4 ore în urmă
Camil Petrescu, la ceas aniversar - 4 ore în urmă
Titluri de stat Tezaur cu o dobândă de până la 7,60% - 13 ore în urmă
Prins gonind în localitate cu 186 km/h - 13 ore în urmă
Vaccinarea în țara noastră: Medicii de familie din Maramureș și cei în centrele speciale funcționale vor imuniza populația doritoare cu doza patru!
Vaccinarea în țara noastră: Medicii de familie din Maramureș și cei în centrele speciale funcționale vor imuniza populația doritoare cu doza patru!
Începând din 16 mai 2022, în centrele de vaccinare și în cabinetele de medicină de familie se poate efectua, la cerere, cea de – a patra doză de vaccin Comirnaty – Pfizer BioNTech.
Pot solicita vaccinarea cu doza a 4-a persoanele peste 18 ani care au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu 3 doze de vaccin de tip ARN mesager. Vaccinarea cu doza a 4-a se poate efectua la minimum 4 luni după efectuarea celei de a 3-a doze.
Se recomandă efectuarea dozei a patra de vaccin în special persoanelor cu vârsta de peste 60 de ani. Dovada vaccinării cu doza a 4-a va fi reprezentată de adeverința de vaccinare, generată din Registrul Electronic Național de Vaccinări, sau de certificatul digital, arată reprezentanții campaniei speciale. În Maramureș acum avem centre de vaccinare de specialitate funcționale în unitățile sanitare principale din județ, iar aici ne referim la cele mai mari două spitale, adică Spitalul Județean Dr. Constantin Opriș din Baia Mare și Spitalul Municipal din Sighetu Marmației, la care se adaugă cabinetele medicilor de familie, arată Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.
C.Ț.