19 polițiști maramureșeni au ieșit la pensie la final de 2024 - 1 oră în urmă
PS Iustin: „Mulțumim cu evlavie smerită în genunchi Bunului Dumnezeu pentru binecuvântările pe care le-am primit în anul ce a trecut” - 1 oră în urmă
Editorialul de miercuri: Biserica din Bogdan Vodă - 2 ore în urmă
Valea Sibila de la Strâmbu-Băiuț – Valea Zeiței - 3 ore în urmă
După 18 ani de la integrarea în Uniunea Europeană, România a intrat în Schengen - 3 ore în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: 1 ianuarie, întreită sărbătoare la început de an - 7 ore în urmă
Mocănița, bucuria turiștilor pe perioada Sărbătorilor de iarnă - 13 ore în urmă
În prima zi din an este sărbătorit Sfântul Vasile cel Mare - 15 ore în urmă
Mesaje pornite din suflet, de la Oameni care fac cinste Maramureșului - 19 ore în urmă
PS Iustin îndeamnă ca la miezul nopții, la cumpăna dintre ani, să citim cu toții, în genunchi, Acatistul Mântuitorului nostru Iisus Hristos - în urmă
400.000 de euro, investiția în cel mai nou magazin de motounelte din Maramureș
La sfârșitul acestei săptămâni s-a deschis în Baia Mare (pe bdul Independenței nr. 36A) cel mai mare magazin din județ, dedicat motouneltelor Stihl. Conceptul magazinului este unul revoluționar pentru comerțul cu motounelte din România, fiind introdus în țara noastră de aproximativ trei ani.
“Am văzut cum arată aceste spații comerciale în Germania, patria mamă a echipamentelor STIHL, și am avut ambiția să construiesc pentru maramureșeni un magazin unic din care să-și poată procura motouneltele sau să și le repare. Venim cu standard unic pe piață și cu o investiție consistentă în calitate” – a declarat proprietarul noului magazin, Grigore Oniga.
Principalele grupe de motounelte Stihl comercializate la Baia Mare sunt: motoferăstraie, motocoase și mașini de tuns iarbă, foarfeci de gard viu, suflante, spălătoare cu presiune, motocultoare, tocătoare de grădină sau tractorașe de tuns iarba. De asemenea, la Stihl clienții vor putea găsi toate tipurile de accesorii și consumabile destinate motouneltelor comercializate.
La acest proiect s-a lucrat mai bine de un an și jumătate, iar investiția s-a ridicat la 400.000 de eoro.