Horitoarea Floarea Ciuc din Breb a trecut la cele veșnice - 21 minute în urmă
Consultantul lui Călin Georgescu şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale - 3 ore în urmă
Teofil Vlad, primul român care a cucerit cele mai înalte vârfuri de pe fiecare continent - 3 ore în urmă
Sportivi din cadrul Clubului Martial Arts Dojo Baia Mare, pe podium la Campionatul Național de Taekwon-do ITF - 4 ore în urmă
Eclipsa totală de Lună din 14 martie – un spectacol ceresc impresionant - 4 ore în urmă
La Muzeul Satului Baia Mare a debutat proiectul „Plantează o FLOARE, sădește un POM, fă-ți datoria de om”, alături de grupa mare C de la Grădinița cu Program Prelungit Târgu Lăpuș - 4 ore în urmă
Patriarhia Română îndeamnă la rugăciune pentru stingerea incendiilor de vegetație - 4 ore în urmă
Editorialul de miercuri: La Vișeu de Sus, despre evreii altor vremuri - 4 ore în urmă
Artistul plastic Ioan Marchiș își serbează ziua de naștere - 4 ore în urmă
Derby-ul Minaur – Gloria Bistrița, într-o sală cu doar 300 de locuri! - 4 ore în urmă
De parcă voia să facă frigărui, un TIR cu carne a luat foc
Ieri, un TIR românesc care transporta carne a luat foc la o barieră a autostrăzii A10 (autostrada dei Fiori), din provincia italiană Imperia. Camionul tocmai ieșise din ultimul tunel și se apropia de stația de taxare, când șoferul a văzut că iese fum din remorcă. Acesta a apucat să oprească și să desprindă capul tractor la timp, chiar cu puțin înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul. Incendiul din remorcă a fost atât de intens, încât nu a mai putut fi vorba de frigărui la autostradă, ci de carne făcută scrum.