Pistol cu Cremene din Secolul al XVIII-lea – Exponatul Lunii Martie - 40 minute în urmă
Pr. Adrian Dobreanu: Scurte considerente istorice și teologice cu privire la perioada Postului Mare - 1 oră în urmă
„Mărțișor de Centenar”: Atelier de confecționat mărțișoare în Parohia Săcălășeni - 1 oră în urmă
Casa Albă și presa acreditată: Un nou tip de jurnalism - 3 ore în urmă
Mărţişoare de suflet pentru personalul Spitalului Județean „Dr. Constantin Opriș” și personalul Farmaciei Someșan Baia Mare - 4 ore în urmă
PRO CINEMA aduce în casele noastre magia Oscarurilor - 4 ore în urmă
În Baia Mare a fost vernisată expoziția ”Poveștile unor noi începuturi – trei ani de Curaj și Speranță” - 4 ore în urmă
Ungaria susține crâșmele din satele mici printr-un nou program de finanțare - 7 ore în urmă
Casa din Piața Gorki – proză de Marian Ilea (V) - 7 ore în urmă
Unde liturghisesc ierarhii în această duminică - 8 ore în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA