România, centrul șahului european în 2025 - 7 minute în urmă
Julia Sauter strălucește pe gheață: locul 8 după programul scurt la Europenele de la Tallinn 2025 - 8 minute în urmă
Târgu Lăpuș, Exercițiu de simulare a unui incendiu la Penny Market - 11 minute în urmă
Maramureș, inima patrimoniului carpatic - 14 minute în urmă
Îi prăznuim pe Sfinții Trei Ierarhi: Sfântul Vasile cel Mare, Sfântul Grigorie Teologul și Sfântul Ioan Gură de Aur - 20 minute în urmă
Workshop de linogravură la Școala Populară de Artă Baia Mare - 35 minute în urmă
Picturi semnate de Adrian Ghenie vor fi expuse, în premieră, la Muzeul Național Brukenthal - 2 ore în urmă
„Viața secretă a tablourilor (Cetatea de la Huszt)” – premieră la Teatrul Municipal Baia Mare - 14 ore în urmă
Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare, a sărbătorit Ziua Internațională a Puzzle-ului - 15 ore în urmă
Nicoară Timiș – un secol de la naștere, un veac de tradiție păstrată - 15 ore în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA