Programul ierarhilor maramureșeni, duminică, 29 decembrie - 2 ore în urmă
Se fac înscrieri la Raliul Zăpezii, aflat la cea de-a XV a ediție - 2 ore în urmă
Patinoarul, distracția copiilor aflați în vacanță - 3 ore în urmă
Florian Mătăsaru, dirijorul Fanfarei Municipale, împlinește astăzi o frumoasă vârstă - 6 ore în urmă
Călătoria lui Anton Joseph la Nürnberg pe vremea COVIDULUI-19 – proză scurtă de Marian Ilea - 7 ore în urmă
Ce putem face cu mâncarea care ne-a rămas după Masa de Crăciun - 7 ore în urmă
Elevii Ansamblului „Flori de Maramureș”, participanți ai Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă „Marmația” - 8 ore în urmă
Tinerii parohiei Dumbrăvița duc tradiția mai departe; Au colindat întreg satul, aducând bucurie și lumină prin scenetele tradiționale „Irod” și „Irodaş” - în urmă
17 zile libere în 2025 pentru angajații din România - în urmă
În a treia zi de Crăciun, ierarhii maramureșeni au slujit la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare - în urmă
Carnea se mai poate folosi pentru paste. Se pune în sosul de roșii, mărunțită.
Din mezeluri, cum este jambonul sau șunca, se pot face alte aperitive. Se taie cubulețe în blender alături de muştar, praz tocat, maioneză şi piper. Se asezonează cu felii de castrevete.
Pizza sau checul aperitiv sunt alte variante de a folosi resturile de salamuri și legume.
Ca desert, tradiționalul cozonac se poate transforma într-un tort însiropat cu diferite creme, după preferințe.
Lăcrimioara ZOTA