Editorialul de miercuri: Remember printre scriitori - 34 minute în urmă
Băiuțeni pe Himalaya – cultul pentru munte - 2 ore în urmă
Școala profesională Fărcașa a fost dotată cu echipamente moderne și mobilier nou - 2 ore în urmă
Echipamente moderne pentru secția de recuperare medicală, medicină fizică și balneologie din cadrul Spitalului Județean Baia Mare - 3 ore în urmă
Gică Hagi – Legenda eternă a fotbalului românesc împlinește 60 de ani - 3 ore în urmă
Muzeul de Mineralogie Baia Mare vă invită să participați la lansarea oficială a expoziției interactive „Muzeul virtual” - 4 ore în urmă
5 Februarie – Maramureșul onorează ,,Asociațiunea pentru Cultura Românilor” - 4 ore în urmă
Ianuarie a fost o lună „de foc” pentru Salvamont Maramureș; Viața a 140 de persoane a fost salvată prin curajul lor - 4 ore în urmă
Sprijin financiar pentru agricultori - 4 ore în urmă
Simona Halep își încheie cariera legendară - 4 ore în urmă
Sfecla roșie elimină toxinele din organism
Deși verbul a o sfecli are o conotație negativă (a o păți; a ajunge într-o situație neplăcută; a o băga pe mânecă) leguma care a generat verbul e benefică pentru organism.
Sfecla conține substanțe care au proprietatea de a detoxifia ficatul. Un pahar de suc de sfeclă, cosumat o dată la câteva zile, ajută organismul să elimine toxinele, ușurând și misiunea bilei.
La câteva ore de la momentul în care este consumată, sfecla poate scădea tensiunea arterială, de aceea e un aliment recomandat persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arterială. Dar, oricât de binefăcătoare este pentru organism, sfecla nu poate înlocui sfatul ori tratamentul prescris de medicul curant.