La Liceul Teoretic „Petru Rareș” Târgu Lăpuș se va desfășura primul atelier MERITO – Literație din acest an - 49 minute în urmă
LA MULȚI ANI, SENSEI! - 1 oră în urmă
Catedrala Episcopală din Baia Mare pune dispoziția credincioșilor 10.000 de sticle cu Aghiasma Mare - 3 ore în urmă
Semințe flori și semințe plante: alegeri inspirate pentru grădina ta - 14 ore în urmă
Incendiu la o braserie din Baia Mare - 14 ore în urmă
Psiholog psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Oglinda relațiilor noastre – Lecțiile lui Guy Corneau - 18 ore în urmă
Examenul și lucrarea de licență devin obligatorii - în urmă
Scurte îndrumări tipiconale la Praznicul Botezului Domnului - în urmă
Iernile copilăriei de altădată erau despre haine tricotate de bunicuțe - în urmă
Off-road ilegal oprit la Cavnic - 1 zi în urmă
Sfecla roșie elimină toxinele din organism
Deși verbul a o sfecli are o conotație negativă (a o păți; a ajunge într-o situație neplăcută; a o băga pe mânecă) leguma care a generat verbul e benefică pentru organism.
Sfecla conține substanțe care au proprietatea de a detoxifia ficatul. Un pahar de suc de sfeclă, cosumat o dată la câteva zile, ajută organismul să elimine toxinele, ușurând și misiunea bilei.
La câteva ore de la momentul în care este consumată, sfecla poate scădea tensiunea arterială, de aceea e un aliment recomandat persoanelor care au probleme cu hipertensiunea arterială. Dar, oricât de binefăcătoare este pentru organism, sfecla nu poate înlocui sfatul ori tratamentul prescris de medicul curant.